Foredragsholdere

Lee Odden
Lee Odden
Top Digital Marketing & PR Strategist

Lee er CEO i TopRank Marketing, et digitalt markedsføringsbyrå som bl.a. tilbyr strategier innenfor Content Marketing, Influencer Marketing og SEO. Lee har jobbet med strategier, synlighet og effektiv distribusjon av innhold, og har erfaringer fra Marketo, LinkedIn, Dell, HP og Microsoft.

Mike Walsh
Mike Walsh
The 21st Century Business Designer

Er du forberedt til å møte kunstig intelligens, automatisering og algoritmer? Mike er en futurist og undersøker de nyeste trendene, innovasjonene.

Han hjelper ledere og bedrifter verden over til å forstå hvordan man utnytter mulighetene som de store transformasjoene gir.

Brian Solis
Brian Solis
Digital analyst, futurist & prisvinnende forfatter

Brian er en digital analyst og futurist. Han forsker på disruptiv teknologi og dens effekt på bedrifter og samfunnet. Han ble den beste taleren i 2015.

Nå har vi invitert han tilbake til oss for å gi oss ny innsikt i de teknologiske endringene som vil påvirke det å drive business i fremtiden.

Lee Odden
Carine Zeier
Tech Hunter & Commercializer, Zeier & Co

Carine jobber med å kommersialisere tidligfase-teknologi, med spesielt fokus på datadrevne B2B-plattformer innen media og markedsføring. Dette gjør hun gjennom å være en kombinasjon av startup-utvikler, investor og konsulent for intraprenører. Hun har selv jobbet som entreprenør i tidlig og mer moden fase, og var blant annet i Fast Search & Transfer frem til oppkjøpet av Microsoft. Carine har en MBA fra Boston University.

Mike Walsh
Anders Skoe
Administrerende direktør i FINN.no

Anders har vært i FINN siden 2010 hvor han først bygde Innsiktsavdelingen før han gikk videre til rollen som CFO. Anders har tilbrakt flere år i USA hvor han begynte sin karriere i startup firmaet Radiance Techonologies som i ettertid ble kjøpt opp av Comcast. Senere jobbet han fem år i Google. Anders Skoe har en Master of Science i Electrical Engineering fra Stanford University, og har fullført Finance for Executives programmet på INSEAD. Han er brennende opptatt av hvordan teknologi kan gjøre folks hverdag enklere og skape et mer bærekraftig samfunn.

Louise Byg Kongsholm
Louise Byg Kongsholm
Administrerende direktør i Scandinavian Trend Institute

Louise er Eier og Administrerende direktør i PEJ Gruppen. I tillegg er Louise sjefredaktør, konsulent og trendforsker. Hun står blant annet bak bøkene ’Trendsociologi’ fra 2002, ’12 bud på 2012!’ fra 2010, ’Fra barnevogn til kørestol – livsfaser og forbrug’ fra 2007.

Geir Ove Pedersen
Geir Ove Pedersen
Viral Snapshat Influencer & Strategist

En av verdens største Snapchat Influencere med internasjonal suksess. Geir Ove har jobbet med AirBnB, Walt Disney, Starbucks, Air France, Lionsgate, Gucci og Hyundai. Han regnes som ledende på kreativitet, innhold og strategi på Snapchat.

Geir Ove er akkurat blitt nominert som en av 6 kandidater til utmerkelsen Årets Snapchatter i hele verden.

Lee Odden

Kjell A. Nordstöm
Kjell A. Nordström
Professor, forfatter og internasjonal Keynote Speaker

Kjell rangeres blant de ti beste ”Management thinkers” i hele verden. Han har skrevet bøker som har gått inn på topplisten over tidenes viktigste. Kjell er professor på Handelshøyskolen i Stockholm, men har troen på GUD: Globalisering, urbanisering & digitalisering.

På The Future Of Business 2017, kan du i tillegg til å se han på scenen, få oppleve et to-timers executive seminar med Kjell.

Hans Petter Nygård Hansen
Hans-Petter Nygård-Hansen
Kommunikasjonsrådgiver og foredragsholder

Vi har invitert Hans-Petter til å være konferansier, noe han har utført på en ypperlig måte de siste to årene på The Future Of Business. Hans-Petter er kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem.

Han jobber daglig med å hjelpe bedrifter og ledere med å forstå betydningen og effekten digitaliseringen har på det å drive moderne handel og kommunikasjon i fremtiden.

Kenneth Melchior
James Lovell
European Retail Solutions Executive i IBM Commerce

James Lovell has over 10 years of experience in the Retail e-commerce and omni channel industry, having worked both on client and suppliers side. James primary focus now is working with clients developing their business to continue to meet the clients needs in an efficient way. James is an official Retail Spokesman for IBM, regularly speaking at events providing points of view on key industry trends.

Kenneth Melchior
Kenneth Melchior
Nordensjef i Zalando

Kenneth er Zalandos nordiske sjef, og har ansvaret for all handel i Danmark, Finland, Sverige og Norge.

Ole Vinje
Ole Vinje
Konsernsjef i Komplett Group

Ole har vært konsernsjef i Komplett Group siden 2007. Før dette var han konsernsjef i Torp Computing Group. Vinje er utdannet Handelsøkonom fra Handelsakademiet og har 30 års erfaring fra IT-bransjen.

Vinje har hatt flere ledende stillinger i blant annet IBM, Lantec, Ark/Getronic og Itegra.

Kenneth Melchior
Steffen Larvoll
Markedssjef i Lager & Industrisystemer

Når kunden forventer frihet og valgmulighet i alle ledd av kjøpsopplevelsen blir ditt viktigste konkurransefortrinn å holde kostnadene knyttet til varehåndteringen lavest mulig. Steffen leder selskapets B2B-markedsføring samt IT-drift, hvor han jobber med en gruppe på fire profesjonelle markedsførings- og IT-folk.

Kenneth Melchior
Fredrik Green
CEO i 24Nettbutikk

Fredrik var tidligere Country Manager i Klarna Norge. Nå er han daglig leder i 24Nettbutikk, en komplett e-handelsløsning. Fredrik leder selskapets videre satsing i markedet her i Norge og internasjonalt.

Espen Bergh
Espen Bergh
Forretningsutvikler og e-handelsrådgiver i Inmeta

Espen har jobbet med e-handel og online marketing for firmaer som Apple, Skandiabanken, XXL, Stadium, Vinmonopolet, Egmont, LEGO, Lekenett, Thon Hotels og Telenor. Nå jobber han blant annet med større kjeder som Brødrene Dahl og Malorama.